Etä- tai hybridiyhtiökokous
Avaimet käteen -palveluna

Yhtiökokoukset ovat usein kalliita ja hankalia järjestää - varsinkin, jos osakkeenomistajia on paljon. Kaukaa asuville osakkaille kokouspaikalle matkustaminen saattaa viedä enemmän aikaa kuin itse kokous. Votechin ohjelmiston avulla toteutat yhtiökokouksesi sekä siihen liittyvät vaalit ja äänestykset helposti, turvallisesti ja sujuvasti kokouspaikalla, etänä tai hybridinä. Osallistujat voivat osallistua yhtiökokoukseen vaikkapa omalta kotisohvaltaan käsin ja käyttää niin puhe- kuin äänioikeuttaan etänä.

Hyödyt

Votechin kokous- ja äänestysratkaisua käyttämällä:

Säästät aikaa ja rahaa

Kokouksen järjestelyyn menee aikaa. Se on pois henkilöstösi varsinaisesta työajasta.

Lähikokoukseen pitää vuokrata tila ja hankkia tarjoilut.

Mitä kauempaa kokoukseen tullaan, sitä enemmän aikaa ja rahaa matkustamiseen tuhlautuu.

Kaikki tämä jää pois, kun kokous järjestetään Votechilla etänä. Myös hybridikokous alentaa merkittävästi kuluja ja säästää kaikkien aikaa.

Sitoutat osakkeenomistajat

Monella kasvuyrityksellä, esimerkiksi joukkorahoitusta saaneella, voi olla satoja , jopa osakkeenomistajia eri puolilta maailmaa.

Votechin avulla kaikki voivat osallistua kokoukseen ja päätöksentekoon.
Samalla heidät saadaan sitoutettua paremmin yrityksen toimintaan, tavoitteisiin ja myös jatkorahoitukseen.

Toimit läpinäkyvästi

Votechissa kaikki kokousmateriaalit ovat osallistujien nähtävissä, helposti yhdessä paikassa. Osallistujat pystyvät seuraamaan kokousta ajantasaisesti. Äänestykset onnistuvat ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

Toimit osakeyhtiölain mukaan

Votech tukee hyvää hallintotapaa. Materiaalit ovat nähtävissä ja päätökset ovat läpinäkyviä. Kokoushistoria tallentuu ja se voidaan auditoida tarvittaessa myöhemmin.

Yhteiskuntavastuu on tärkeä asia. Se tarkoittaa vastuuta työntekijöistä, kuluttajista, yhteiskunnasta ja yhteisestä planeetastamme. .

Vastuullisuus on eettistä, taloudellista, hyväntekeväisyyttä ja ympäristöstä huolehtimista.

Vastuullinen yritys järjestää yhtiökouksen etänä tai hybridimuotoisena. Tämä voidaan huomioida myös ESG -vastuullisuusraportoinnissa.

Hinta alkaen 2490 € + ALV sisältää kaiken tarvittavan.

Votechin äänestysjärjestelmällä pääset osallistumaan hybridiyhtiökokoukseen kotisohvaltasi

Yhtiökokouksia joudutaan välillä järjestämään useammankin kerran vuodessa. Ne vievät aikaa ja rahaa. Osallistuvat voivat joutua matkustamaan pitkän matkan saapuakseen kokoukseen paikan päälle. Miksi et tarjoaisi osallistujille etäosallistumisvaihtoehtoa? Votechin avaimet käteen pavelulla voit tarjota etä tai hybridiyhtiökouksen osakkeenomistajillesi.

Avaimet käteen kokoustoteutus

Kokoussivusto ja sisäänkirjautuminen

Kokoussivuston ulkoasu räätälöidään organisaatiosi visuaalisen ilmeen mukaan.

Ohjelmisto tarjoaa tietoturvallisen sisäänkirjautumisen kokouksen äänivaltaisille osallistujille. Kokoukseen pääsy toimii vahvan pankkitunnistautumisen tai sähköpostiviestin / tekstiviestikoodin avulla.

Äänivaltaiset osallistujat saavat puhe-, chat- ja äänestysoikeuden.

Äänestykset

Henkilövaalit ja asiaäänestykset onnistuvat helposti etänä ja kokouspaikalla. Osallistujilla voi olla eri määrä ääniä.

Ääntenlasku on automaattista ja tulokset saadaan välittömästi kaikkien nähtäville.

Valtakirjaosallistuminen on myös mahdollista.

Votech tukee sekä anonyymia että julkista äänestämistä. Ratkaisu varmistaa, että äänestämään pääsevät oikeat henkilöt, ja että osallistujat pystyvät äänestämään vain kerran.

Striimauspalvelu

Halutessasi Votechin tiimi kuvaa ja striimaa kokouksen puolestasi. Kokouspaikkana toimii organisaatiosi kokoustila, valitsemasi muu tila tai yrityksemme studio Helsingissä.

Toimitamme kokoustilaan kuvauskaluston, henkilöstön, tarvittavat ohjelmistot ja varanettiyhteyden. Lisäksi tarjoamme kokoukseen osallistuville tarvittaessa teknistä tukea kokouksen aikana.

Votechin Herttonimen toimistolla sijaitsee studio missä etä- ja hybridiyhtiökokouksen järjestäminen hoituu ongelmitta

×