Avaimet käteen -etäkokouspalvelu sopii liitoille, järjestöille ja yhdistyksille

Votechin ohjelmiston avulla toteutat organisaatiosi viralliset kokoukset sekä siihen liittyvät vaalit ja äänestykset helposti, turvallisesti ja sujuvasti kokous paikalla, etänä tai hybridinä.

Osa osallistujista voi olla läsnä kokouspaikalla ja osa osallistua etäyhteyden avulla kauempaa vaikka eri maista.

Votech soveltuu erityisen hyvin kokouksiin, joissa äänestetään tai toteutetaan henkilövaaleja. Vaikka äänestys tapahtuisi pelkästään paikan päällä, Votechin sähköisen äänestysjärjestemän avulla se on nopeaa, läpinäkyvää ja luotettavaa. Ja tulokset ovat valmiina heti, ilman manuaalista ääntenlaskentaa.

Kaikki kokousmateriaalit tallennetaan ajantasaisesti yhteen paikkaan eli kokoussivulle, johon osallistujilla on pääsy ennen kokousta ja sen aikana.

Kokoukseen osallistuvilla on, paikasta riippumatta, koko ajan ymmärrys ja näkyvyys siihen mitä kokouksessa tapahtuu. Osallistujat pystyvät keskittymään kokouksen sisältöön.

Votech tarjoaa kokouksen striimattuna kokonaispalveluna. Suunnittelupalaverissa sovitaan tulevan kokouksen kulku, aikataulut ja yksityiskohdat, minkä jälkeen Votech toteuttaa kokouksen kanssasi. Avaimet käteen - paketti on helppo, nopea ja tehokas tapa järjestää kokoukset ammattimaisesti.

HYÖDYT

Mitä hyötyjä organisaatiosi saa Votechin ratkaisua käyttämällä

Säästät aikaa ja rahaa

Kokouksiin ei tarvitse matkustaa eikä vuokrata tiloja ei tarvitse matkustaa eikä vuokrata tiloja

Sitoutat kokoukseen osallistujat

Vaikka osallistujia olisi paljon, jokainen heistä voi osallistua

Toimit läpinäkyvästi

kaikki osallistujat näkevät kokouksen kulun ja äänestystulokset ajantasaisesti

Toimit lakipykälien mukaan

Votech tukee yhdistyslakia, hyvää hallintotapaa ja aukottomuutta materiaalien ja päätösten osalta

Organisaatiosi tukee kestävää kehitystä ja osallistuu hiilijalanjäljen pienennykseen

Votechin kokousratkaisua käyttämällä, tuet kestävää kehitystä ja osallistut hiilijalanjäljen pienentämiseen osana maailmalla tapahtuvaa muutosta.

Yhteiskuntavastuu on kaikkien asia. Se tarkoittaa vastuuta työntekijöistä, kuluttajista, yhteiskunnasta ja yhteisestä planeetastamme.

Vastuullisuus on eettistä, taloudellista, hyväntekeväisyyttä ja ympäristöstä huolehtimista. Järjestämällä kokouksesi etänä tai osin hybridimuotoisena, otat vastuun näistä asioista.

Votechin vuosikokous ja äänestys verkossa vain 1 970 € + ALV

Voit osallistua kevät- tai syyskokoukseen omalta kotisohvalta ja äänestää tulevan kauden hallitusta helposti käyttäen Votechin kokous- ja äänestysjärjestelmää.

Avaimet käteen kokoustoteutus

Etä- ja hybridivuosikokoukset

Kokoussivuston ulkoasu räätälöidään organisaatiosi visuaalisen ilmeen mukaan.

Ohjelmisto tarjoaa tietoturvallisen sisäänkirjautumisen kokouksen äänivaltaisille osallistujille. Kokoukseen pääsy toimii vahvan pankkitunnistautumisen tai sähköpostiviestin / tekstiviestikoodin avulla.

Äänivaltaiset osallistujat saavat puhe-, chat- ja äänestysoikeuden.

Äänestykset

Henkilövaalit ja asiaäänestykset onnistuvat helposti etänä ja kokouspaikalla. Osallistujilla voi olla eri määrä ääniä.

Ääntenlasku on automaattista ja tulokset saadaan välittömästi kaikkien nähtäville.

Valtakirjaosallistuminen on myös mahdollista.

Votech tukee sekä anonyymia että julkista äänestämistä. Ratkaisu varmistaa, että äänestämään pääsevät oikeat henkilöt, ja että osallistujat pystyvät äänestämään vain kerran.

Striimauspalvelu

Halutessasi Votechin tiimi kuvaa ja striimaa kokouksen puolestasi. Kokouspaikkana toimii organisaatiosi kokoustila, valitsemasi muu tila tai yrityksemme studio Helsingissä.

Toimitamme kokoustilaan kuvauskaluston, henkilöstön, tarvittavat ohjelmistot ja varanettiyhteyden. Lisäksi tarjoamme kokoukseen osallistuville tarvittaessa teknistä tukea kokouksen aikana.

Suunnitteletko organisaatiosi virallista kokousta?

Nyt on hybridikokousten aika. Osallistujat ovat tottuneita siihen, että kokouspaikalle ei aina tarvitse matkustaa kymmeniä tai jopa satoja kilometrejä. Kokoukset järjestetään niin, että osallistujilla on etäosallistumismahdollisuus. Se säästää aikaa, energiaa ja rahaa sekä takaa osallistujien turvallisuuden.

Hybridikokousten järjestämisessä on kuitenkin yleensä omat tekniset haasteensa. Ja ne kasvavat, kun kokoukseen osallistuu kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia äänivaltaisia edustajia, joista osa osallistuu etänä ja osa läsnä paikan päällä kokouspaikalla.

Osallistujien pitää pystyä seuraamaan kokousta ja osallistumaan siihen tasa-arvoisesti, riippumatta fyysisestä sijainnistaan.

Äänentoiston, videokuvan ja Teams-yhteyden tulee toimia laadukkaasti ja keskeytyksettä. Verkkolähetyksen ohjaaminen on vaativaa, kun puhujat vaihtuvat. Hybridiäänestykset, äänten laskeminen ja tarkastus vaativat tietynlaista osaamista.

Votech on toteuttanut viime vuosina yli paljon onnistuneita hybridi- ja etäkokouksia ja koulutuksia asiakkaille, joihin kuuluvat mm. Invesdor, FIRA Oy, OAJ, Martat, Psoriasisliitto, Oceanwolt, Netled Oy, Radioamatööriliitto, Vanhustyön keskusliitto, Suomen Säveltäjät ja Kokoomus.

Tästä ilmainen testilisenssi

Votech -ratkaisu on nyt valmis!

Oletko kiinnostunut testaamaan ratkaisua omassa organisaatiossasi?

Voit kokeilla palveluamme maksutta 2 viikon ajan. Aktivoimme sinulle veloituksettoman kahden viikon testilisenssin. Järjestämme myös lyhyen 30 minuutin Teams – perehdytyksen, jonka avulla opit nopeasti ohjelmiston toiminnan. Klikkaa ja täytä yhteystietosi NYT!

×