Liittopäättäjä, suunnitteletko vuosikokousta etänä tai hybridinä?

Parhaat vinkit onnistuneeseen kokoukseen

Täytä yhteystietosi, lähetämme oppaan sähköpostiisi

Julkaisimme oppaan liitoille ja muillekin järjestöille, jotka toteuttavat etä- ja hybridikokouksia. Oppaassa käymme läpi tärkeimmät vinkit, joiden avulla toteutat esimerkiksi organisaatiosi vuosikokouksen etänä tai hybridinä onnistuneesti.

Oppaassa käsittelemme mm.

Oikeanlaisen kokouspaikan valinta

Riittävän nopean nettiyhteyden varmistaminen

Tapahtuman kuvaus ja striimaus, kalusto- ja ohjelmistosuositukset

Näin toteutat onnistuneet etävaalit ja äänestykset

Kokouksen toimihenkilöiden ja osallistujien tuki

TARJOAMME KAIKILLE OPPAAN LADANNEILLE HALUKKAILLE VELOITUKSETTOMAN KOKOUKSEN SUUNNITTELUKONSULTOINNIN (arvo 150€).

Hybridikokouksen edut ja haasteet

Nyt on hybridikokousten aika. Osallistujat ovat tottuneita siihen, että kokouspaikalle ei enää tarvitse matkustaa kymmeniä tai jopa satoja kilometrejä. Etäosallistumismahdollisuus säästää aikaa, energiaa ja rahaa sekä takaa osallistujien turvallisuuden.

Hybridikokoukset ovat kuitenkin teknisesti haastavia toteuttaa. Haasteet kasvavat, kun kokoukseen osallistuu kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia äänivaltaisia edustajia, joista osa osallistuu etänä ja osa läsnä kokouspaikalla. Osallistujien on pystyttävä seuraamaan kokousta ja osallistumaan siihen tasa-arvoisesti riippumatta fyysisestä sijainnistaan. Äänentoiston, videokuvan ja Teams-yhteyden tulee toimia laadukkaasti ja keskeytyksettä. Verkkolähetyksen ohjaaminen on vaativaa, kun puhujat vaihtuvat. Hybridiäänestykset, äänten laskeminen ja tarkastus vaativat omat kommervenkkinsa.

Olemme toteuttaneet viime vuosina kymmeniä onnistuneita hybridi- ja etäkokouksia ja koulutuksia asiakkaillemme, joihin kuuluvat mm. Invesdor, FIRA Oy, OAJ, Martat, Psoriasisliitto, Oceanwolt, Netled Oy, Radioamatööriliitto, Vanhustyön keskusliitto, Suomen Säveltäjät ja Kokoomus.

Referenssit

Referenssit on kuvattu Kasvuraketti Oy:n asiakkaiden kanssa vuosina 2020 ja 2021. Kasvuraketti Oy:n liiketoiminta, asiakkaat ja asiantuntijat ovat siirtyneet elokuussa 2021 Votechille.

Jouduimme siirtämään pandemian takia vuosikokoustamme muutamaan kertaan. Se kuitenkin saatiin toteutettua heinäkuussa 2021. Meille tämä oli ensimmäinen oikea virtuaalikokous. Heti alusta lähtien pääsimme Kasvuraketin asiantuntijoiden kanssa samalle aaltopituudelle. Valmistelu meni hyvin ja kokous onnistui. Voimme suositella Kasvurakettia tällaisten kokousten toteutuskumppaniksi

Markku Tuhkanen

Suomen Radioamatööriliitto

Meillä oli juuri Helsingin Kokoomuksen piirin vuosikokous 2021. Olin hyvin tyytyväinen, että otimme Kasvuraketilta etäkokouksen kokonaispalvelun mikä sisälsi äänestyksen, mutta myös kokouksen kuvauksen, äänentoiston ja striimauksen verkkoon. Tämä vähensi huomattavasti meidän työtä ja stressiä. Kaikki sujui suunnitellusti ja olin hyvin tyytyväinen palveluun.

Topi Korpinen

Helsingin kokoomuksen piiri

Tilaa vuosikokous avaimet käteen -palveluna alkaen 890 €.

Vuosikokous sujuu avullamme mukavasti niin etänä kuin hybridinä. Osa osallitujista voi olla läsnä kokouspaikalla ja osa liittyä kokoukseen etäyhteyden avulla. Votech-ohjelmiston avulla toteutat helposti myös erilaiset vuosikokoukseen liittyvät vaalit ja äänestykset joko hybridinä tai kokonaan etänä.

Turvallinen etätapahtuma, ilman tartuntavaaraa

Vähentää matkustusaikaa ja -kuluja (palvelu maksaa itsensä takaisin jo matkakustannusten säästöllä!)

Etä-äänestykset ja -vaalit mahdollistavat sujuvan päätöksenteon

Tulosten laskenta on automaattista, helppoa ja nopeaa

Ei huolta tekniikasta, kuvauksesta tai verkkoyhteyksistä

Ei vaadi kalliita kalustoinvestointeja

×