Votechin tarina

Pandemian puhjettua vuonna 2020 perustajamme Rainer Leit ja Jari Kaitera saivat useita yhteydenottoja asiakkailta, jotka kaipasivat apua etäkokousten teknisessä toteutuksessa.

Poikkeusolojen aikana autoimme kymmeniä yrityksiä ja järjestöjä etä- ja hybridikokousten ja niihin liittyvien äänestysten toteuttamisessa. Asiakkaisiimme kuuluvat mm. Fira Oy, Invesdor, Oceanvolt, Netled, OAJ, Martat, Kokoomus ja Radioamatööriliitto. Asiakkaiden palautteista ja toiveista syntyi idea kehittää mahdollisimman helppokäyttöinen kotimainen järjestelmä etäkokousten ja äänestysten toteuttamiseen, sillä erityisesti hybridikooukset ovat tulleet jäädäkseen.

Tuotekehityksen tuloksena syntyi Votech.

Votech on Votech Oy:n kehittämä ohjelmistopalvelu etä- ja hybridikokousten sekä niihin liittyvien äänestysten toteuttamiseen.

Votech palvelee etä- ja hybridikokousten järjestäjiä myös avaimet käteen -mallilla. Jari Kaitera ja Rainer Leit perustivat Votechin vuonna 2021.

Tavoitteena oli tuoda markkinoille helppokäyttöinen etä- ja hybridikokousjärjestelmä, jollaista ei ollut vielä tarjolla.Perustajat ovat pandemia-aikana toteuttaneet lukuisia etä- ja hybridikokouksia Suomen johtaville yrityksille, liitoille ja järjestöille, ja samalla havainneet, kuinka hankalia etäkokousten järjestäminen on.

Syntyi halu kehittää asiakkaille parempi ratkaisu.

Votechin missio-
”Digitalize your AGM”​

Markkinnoiden helppokäyttöisin, ketterä ja luotettava kokous- ja äänestysjärjestelmä. Votechin kokous- ja äännestysjärjestelmä on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Se helppouttaa, nopeauttaa ja sujuvoittaa kokousta. Hyvä asiakaskokemus on meille kaiken A- ja O, ja haluamme olla pitkäaikainen kumppani.

Votechin visio

Votechin visio on olla markkinnoiden edistyksellisin ja helppokäyttöisin kokous- ja äänestyjärjestelmä. Toimimme ketterästi ja pysymme kehityksen kärjessä.

Votechin arvot


Luotettavuus
Vastuu ympäristöstä
Jatkuva kehittyminen - kaikessa tekemisessämme
Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan menestymisen mahdollistaja
Ketteryys


×