Asiakasreferenssit

Referenssit on kuvattu Kasvuraketti Oy:n asiakkaiden kanssa vuosina 2020 ja 2021. Kasvuraketti Oy:n liiketoiminta, asiakkaat ja asiantuntijat ovat siirtyneet elokuussa 2021 Votechille. Samalla saimme vahvistusta tiimiimme sekä kunnon rahoituksen oman etä-äänestysjärjestelmän kehitykseen ja kansainvälistämiseen.

Minkä vinkin antaisit muille, jotka suunnittelevat etä- tai hybriditoteutusta?

”Kannustaisin olemaan yhteydessä teihin (Votechiin) tai muihin, jotka näitä toteuttaa. Minä en ole ainakaan itse löytänyt semmosta helppoa tapaa itse sitä hoitaa.”

Jussi Tuuri

Oceanvolt Oy

Mitä haasteita teillä oli hybridikokousta suunnitellessanne?

\”Viime vuonna, kun korona tuli, moni listayhtiö sanoi, että on käytännössä mahdotonta järjestää kokousta, jossa osa on paikalla ja osa etänä. Tai sellaista, jossa kaikki ovat etänä. Me todistimme juuri, että se on täysin mahdollista ja se toimi tosi sujuvasti.\”

Victor Snellman

Suomen Osakesäästäjät ry

Lopettelimme juuri ensimmäisen hybridimallisen yhtiökokouksemme, jossa muutamia osakkaita oli Helsingin toimistolla ja suurin osa verkossa. Ennen kokousta mietimme miten kaikki asiat, esimerkiksi äänestykset, toimisivat, kun osakkaita on monessa maassa. Kutsut ja linkit kokoukseen tulivat hyvissä ajoin ja ohjeet olivat todella hyvät. Kaikki sujui, kuten suunniteltiin ja täällä oli tuki koko ajan paikalla. Oli sellainen olo, että olemme hyvissä käsissä. Ongelmatilanteet tuli hoidettua heti. Suosittelemme lämpimästi palveluita kaikille, jotka suunnittelevat hybridi- tai etäkokousta.

Riikka Koskenohi

Invesdor Oy

Tekniikkaan liittyvät asiat huolestuttivat kovasti, kun lähdimme järjestämään ensimmäistä etäyhtiökokousta. Isoin huolenaihe oli, miten saamme kaikki lakisääteiset asiat huomioitua riittävällä varmuudella. Meillä on hieman alle 170 osakasta, mutta kokous meni yllättävän hyvin ja sujuvasti ilman teknisiä ongelmia. Suosittelen Kasvurakettia / Votechia kumppaniksi etäkokousten toteuttamiseen.

Sanna Rosnell

Netled Oy

Meillä oli juuri Helsingin Kokoomuksen piirin vuosikokous 2021. Olin hyvin tyytyväinen, että otimme Kasvuraketilta etäkokouksen kokonaispalvelun mikä sisälsi äänestyksen, mutta myös kokouksen kuvauksen, äänentoiston ja striimauksen verkkoon. Tämä vähensi huomattavasti meidän työtä ja stressiä. Kaikki sujui suunnitellusti ja olin hyvin tyytyväinen palveluun.

Topi Korpinen

Helsingin kokoomuksen piiri

Tilanteemme oli aika hämmentävä, meillä oli käsillä liiton historian ensimmäinen etävuosikokous. Mietimme, miten saamme kaikki jäsenet Sodankylästä Helsinkiin mukaan. Meillä oli kokouksessa myös sääntömuutos käsittelyssä, joten piti varautua siihen, että tulee poikkeavia ehdotuksia ja voisimme joutua äänestämään. Nyt kokouksen jälkeen on kuitenkin helppo hymyillä, kun kaikki sujui mainiosti. Tulemme myös jatkossa tarjoamaan hybridiosallistumismahdollisuuden etänä kokouksiimme. Ja suosittelemme Kasvurakettia toimittajaksi.

Anni Lausvaara

Vanhustentyön keskusliitto

Jouduimme siirtämään koronan takia vuosikokoustamme muutamaan kertaan. Se kuitenkin saatiin toteutettua heinäkuussa 2021. Meille tämä oli ensimmäinen oikea virtuaalikokous. Heti alusta lähtien pääsimme Kasvuraketin asiantuntijioden kanssa samalle aaltopituudelle. Valmistelu meni hyvin ja kokous onnistui. Voimme suositella toimittajaa tällaisten kokousten toteutuskumppaniksi.

Markku Tuhkanen

Suomen Radioamatööriliitto

×