Etä- ja hybridikokoukset sekä striimatut seminaarit tai koulutukset yrityksille ja järjestöille

Nykytyöelämä vaatii paljon, työ valuu vapaa-ajalle, ja olemme kiireisiä. Moni kaipaa enemmän aikaa perheen kanssa.

Votechin hyödyt asiakkaalle

Unohda tekniset murheet ja keskity kokouksen sisältöön. Ostamalla etä- tai hybridikokouksen palveluna Votechilta säästät aikaa ja hermojasi. Osallistujat välttävät turhaa matkustamista ja säästävät siihen kuluvaa aikaa ja rahaa.

Säästät matkakustannuksissa

Kokouksen järjestäjien ja osallistujien matka- ja majoituskulut voivat nousta hyvinkin korkeaksi, jos paikan päälle matkustetaan kauempaa. Etäosallistumismahdollisuus säästää osallistujien matkakustannuksia. 

Saat enemmän aikaa

Aika on rahaa. Kukapa ei haluaisi viettää enemmän aikaa omien rakkaiden kanssa? Heille, jotka matkustavat paljon työn puolesta, Votech on varmasti erittäin mieluisa tapa osallistua esimerkiksi yhtiökokoukseen. 

Unohda tekniset haasteet

Votechin ohjelmiston ja kokouspalvelun avulla varsinainen kokous sujuu nopeammin ja vaivattomammin. Sinun ei tarvitse painiskella teknisten ongelmien kanssa – halutessasi me hoidamme puolestasi kaiken.

Vältä tekniset murheet

Olemme toteuttaneet pandemia-aikana yritys- ja yhdistysasiakkaillemme kymmeniä yhtiö- ja vuosikokouksia niin kokonaan etänä kuin hybridinäkin. Kun hankit kokouspalvelun meiltä, tekniikka pelaa, ja sinä voit keskittyä kokouksen sisältöön.

Jokaisella organisaatiolla ja kokouksella on erilaisia vaatimuksia. Suunnittelemme kokouksen ja äänestysten järjestämisen jokaista kokousta varten erikseen. Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä, mikä olisi organisaatiollesi sopiva palvelu.

Turvallinen etäkokous

Etäkokouksessa ei ole pelkoa tartunnoista. Toteuttamalla kokouksen hybridinä annat osallistujalle mahdollisuuden päättää hänelle mieluisimman osallistumistavan.

Sujuva päätöksenteko

Votechin ohjelmiston avulla toteutat vuosi- tai yhtiökokoukseen kuuluvat äänestykset helposti etänä tai hybridinä. Tarjoamme teknisen tuen kokouksen aikana sekä järjestäjille että osallistujille. 

Tekniikka, joka toimii

Asiantuntijamme varmistavat, että kokouksenne onnistuu. Palveluumme sisältyy etä- tai hybridikokouksen suunnittelu, toteuttaminen ja tekninen tuki, sekä kaikki kokouksessa tarvittavat ohjelmistot ja kalustot.

Vuosi- ja yhtiökokoukset kannattaa järjestää nykypäivänä hybridinä. Osa tulee mielellään paikan päälle, osa haluaa osallistua etänä.

×