Distansmöten och hybridmöten samt streamade seminarier eller utbildningar för företag och organisationer

Dagens arbetsliv är krävande, arbetet överlappar fritiden och vi är upptagna. Många människor behöver mer tid med sina familjer.

Votechs fördelar för kunden

Glöm de tekniska bekymren och fokusera på mötets innehåll. Genom att köpa en fjärr- eller hybridmötestjänst från Votech sparar du tid och nerver. Deltagare undviker onödiga resor och sparar tid samt pengar.

Spara på resekostnader

Kostnaderna för resor och logi för mötesarrangörer och deltagare kan bli mycket höga om du reser långt till mötesplatsen. Möjligheten att delta på distans sparar deltagarna resekostnader. 

Få mer tid

Tid är pengar. Vem skulle inte vilja tillbringa mer tid med sina nära och kära? För dem som reser mycket i jobbet är Votech ett utmärkt sätt att delta i till exempel ett företagsmöte. 

Glöm de tekniska utmaningarna

Med Votechs programvara och mötesservice går själva mötet snabbare och smidigare. Du behöver inte kämpa med tekniska problem - om du vill, tar vi hand om allting för dig.

Undvik tekniskt krångel

Under pandemin har vi hållit dussintals företags- och årsmöten för våra företags- och föreningskunder, både helt på distans och i hybridform. När du får en mötestjänst från oss fungerar tekniken och du kan fokusera på mötets innehåll.

Varje organisation och möte har olika krav. Vi planerar mötets organisation och omröstningen för varje möte separat. Kontakta oss och låt oss tillsammans diskutera vad som skulle vara rätt tjänst för din organisation.

Säkra distansmöten

Det finns ingen rädsla för smitta vid ett distansmöte. Genom att hålla mötet som ett hybridmöte ger du deltagarna möjlighet att bestämma hur de vill delta.

Smidigt beslutsfattande

Med Votech-programvaran kan du enkelt genomföra dina omröstningar på årsmöten eller bolagsstämmor på distans eller som en hybridlösning. Vi erbjuder teknisk support under mötet för både arrangörer och deltagare. 

Teknik som fungerar

Våra experter ser till att ditt möte blir en succé. Vår tjänst omfattar utformning, genomförande och teknisk support av ett distans- eller hybridmöte samt all programvara och utrustning som behövs för mötet.

Årsmöten och bolagsstämmor organiseras numera bäst som en hybridform. Vissa föredrar att komma till mötet, andra föredrar att delta på distans.

×