Våra tjänstpaket passar för förbund, organisationer och föreningar

Med Votech-mjukvaran kan du enkelt, säkert och smidigt hålla officiella möten och relaterade val och röstningar i din organisation på plats, på distans eller i hybridformat.

Vissa deltagare kan vara närvarande på mötesplatsen och vissa kan närvara på distans, även från olika länder.

Votech lämpar sig särskilt väl för möten där röstning eller personval hålls. Även om röstning endast sker på plats, gör Votechs elektroniska röstningssystem det snabbt, transparent och pålitligt. Resultaten är klara direkt, utan manuell rösträkning.

Allt mötesmaterial finns på ett ställe, mötessidan, som deltagarna har tillgång till före och under mötet.

Deltagare i mötet, oavsett plats, ser alltid vad som händer på mötet. Deltagarna kan då fokusera på mötets innehåll.

Votech erbjuder mötet som en streamad totaltjänst. På planeringsmötet kommer vi att komma överens om scheman och detaljer för det kommande mötet, varefter Votech håller mötet med dig. Vårt tjänstpaket är ett enkelt, snabbt och effektivt sätt att organisera dina möten professionellt.

FÖRDELAR

Vilka är fördelarna för din organisation med att använda Votech?

Du sparar tid och pengar

Det finns ingen anledning att resa eller hyra lokaler för möten

Du förbinder deltagarna

Även om det är många deltagare kan var och en av dem delta

Du agerar transparent

Alla deltagare kommer att se mötets framsteg och resultatet av omröstningar i realtid

Du agerar i enlighet med lagen

Votech stödjer föreningslagen, god styrningspraxis och integritet i material och beslut

Din organisation stödjer hållbar utveckling och bidrar till att minska koldioxidavtryck

Genom att använda Votechs konferenslösning stödjer du hållbar utveckling och bidrar till att minska ditt koldioxidavtryck som en del av den global utvecklingen.

Socialt ansvar är allas angelägenhet. Det innebär ansvar för arbetare, konsumenter, samhället och vår gemensamma planet.

Ansvar är etiskt, ekonomiskt, välgörande och omsorg av miljön. Genom att hålla ditt möte på distans eller delvis i hybridformat tar du ansvar i dessa ärenden.

Votechs årsmöte och onlineröstning för endast 1 970 € + MOMS

Du kan delta i vår- eller höstmötet från din hemmasoffa och enkelt rösta på den kommande styrelsen med hjälp av Votechs mötes- och röstningssystem.

Färdigt tjänstpaket för möten

Fjärr- och hybridårsmöten

Mötessidans layout är skräddarsydd för din organisations visuella utseende.

Programvaran ger en säker inloggning för deltagare med rösträtt. Tillgång till mötet sker genom stark banklegitimation eller en e-post/sms-kod.

Deltagare med rösträtt har rätt att tala, chatta och rösta.

Röstningar

Personval och röstning sker lätt på distans eller på plats. Deltagare kan ha olika antal röster.

Rösträkningen sker automatiskt och resultatet är direkt synligt för alla.

Fullmaktsdeltagande är också möjligt.

Votech stöder både anonym och offentlig röstning. Lösningen säkerställer att rätta personer kan rösta och att deltagarna bara kan rösta en gång.

Streamingtjänst

Om du vill, kommer Votech-teamet att filma och streama mötet för dig. Mötesplatsen är mötesrummet vid din organisation, ett annat valfritt rum eller vårt företags studio i Helsingfors.

Vi förser mötesrummet med inspelningsutrustning, personal, nödvändig mjukvara och backup-anslutning. Dessutom tillhandahåller vi teknisk support till mötesdeltagare vid behov under mötet.

Planerar du ett officiellt möte för din organisation?

Deltagarna är vana vid att inte längre behöva resa tiotals eller till och med hundratals kilometer till mötesplatsen. Möjligheten att delta på distans sparar tid, energi och pengar och garanterar deltagarnas säkerhet.

Att organisera hybridmöten har dock vanligtvis sina egna tekniska utmaningar. Och de växer när mötet deltas av tiotals, hundratals eller till och med tusentals röstberättigade representanter, några som deltar på distans och några närvarande på plats vid lokalen.

Deltagare ska kunna följa och närvara vid mötet på lika villkor, oavsett var de befinner sig.

Ljud, video och anslutning bör fungera bra och utan avbrott. Att kontrollera webbsändning är krävande när talare byter. Hybridröstning, räkning och revision kräver sin egen teknik.

Under de senaste åren har vi genomfört dussintals framgångsrika hybrid- och distansmöten och utbildningar för våra kunder, bland annat Invesdor, FIRA Oy, OAJ, Martat, Psoriasisföreningen, Oceanwolt, Netled Oy, Amateur Radio Association, Finlands Äldreförbund, Finlands kompositörer och Finlands partiets nationella koalition.

Här är en gratis testlicens

Votech -mjukvaran är nu färdig!

Intresserad av att testa det i din egen organisation?

Du kan prova vår tjänst gratis i 2 veckor. Vi kommer att aktivera din kostnadsfria tvåveckors testlicens. Vi tillhandahåller också en kort Teams-handledning som hjälper dig att snabbt lära dig hur programvaran fungerar. Klicka på knappen och fyll i dina kontaktuppgifter NU!

×