Votech är marknadens mest användarvänliga mötes- och röstningssystem

Votech är en mötesprogramvara som utvecklats för företag, föreningar och andra organisationer och som gör det möjligt att organisera distansmöten och hybridmöten samt att enkelt och säkert fatta juridiska beslut.

Votech arbetar med mötesprogrammet Microsoft Teams.

Votech erbjuder en mötessida med ett utseende anpassat för din organisation och det enklaste sättet att logga in på ett möte.

Mötesdeltagaren får tydliga instruktioner om hur de ska logga in på mötessidan. 

Systemet fungerar utan användarnamn och lösenord. Identifiering, deltagande, tillgång till material och röstning på mötet fungerar med webbläsare på en dator och mobil enhet, och hösten 2022 även med en mobilapplikation.

Ta en titt på de olika versionerna och välj rätt paket för din organisation.

 

Med Votech-mötesystemet kan du delta i ett möte var som helst, från vilken terminal som helst, utan några tekniska problem.

Vill du testa Votech i din egen organisation?

Votech mjukvara är NU redo! Du kan testa det gratis i din egen organisation. Prova Votechs mötes- och röstningslösning gratis i 2 veckor. Vi kommer att aktivera din kostnadsfria tvåveckors testlicens. Vi kommer att arrangera ett Teams-möte för dina mötesarrangörer för att hjälpa er att snabbt lära er hur ni använder systemet. Klicka på knappen bredvid och fyll i dina kontaktuppgifter HÄR NU!

 

Beslutare, kommer årsstämman eller årsmötet snart?

Låt oss hjälpa!

Du kan snabba upp och effektivisera ditt möte med onlineregistrering och röstning. Flera mötesdeltagare är redan vana vid att man inte behöver resa tiotals eller till och med hundratals kilometer till mötet.

Möjligheten till distansdeltagande sparar tid, energi och pengar och säkerställer deltagarnas hälsosäkerhet, och lagligheten säkerställs även genom individuell identifiering.

Hybridmöten är ofta tekniskt utmanande att genomföra.

Utmaningarna ökar när tiotals, hundratals eller till och med tusentals röstberättigade representanter deltar i ett möte, av vilka en del deltar på distans och/eller en del på plats.

Deltagare ska kunna följa och närvara vid mötet på lika villkor, oavsett var de befinner sig.

Ljud, video och anslutning bör fungera bra och utan avbrott. Att kontrollera webbsändning är krävande när talare byter. Hybridröstning, räkning och revision kräver sin egen teknik.

De senaste åren har Votech genomfört mer än 60 framgångsrika hybrid- och distansmöten, samt många utbildningar för sina kunder, inklusive t.ex. Invesdor Oy, FIRA Oy, OAJ, Marttorna, Psoriasisförbundet, Oceanvolt Oy, Netled Oy, Finlands Radioamatörförbund, Centralförbundet för de gamlas väl, Finska Tonsättare, Samlingspartiet, Centern och SFP.

Med Votech-mötesystemet kan du delta i ett möte var som helst, från vilken enhet som helst, utan några tekniska problem.

Hur distansmöten genomförs

Votechs mötessida anpassas enligt just din organisations utseende.

Du får en länk till inloggningssidan för att komma in till mötet.

Det är enkelt att logga in utan användarnamn och lösenord. Votech använder en 6-siffrig genom e-post/mobil eller bankindentifiering. Deltagare med rösträtt kommer att ha rätt att tala, chatta och rösta på mötet.

Personval och omröstningar genomförs enkelt på distans eller på en mötesplats. Deltagare kan ha olika antal röster och fullmakter fungerar. ja valtakirjatkin toimivat.

Rösträkningen sker automatiskt och resultatet är direkt synligt för alla.

Hur streamade möten genomförs

Om du vill, kommer Votech-teamet att filma och streama mötet för dig. Mötesplatsen är mötesrummet vid din organisation, ett annat valfritt rum eller vårt företags studio i Helsingfors.

Vi tar hand om inspelningsutrustning, personal, nödvändig programvara och backupuppkoppling i mötesrummet. Dessutom kommer vi att sköta tekniskt stöd för dina mötesarrangörer och deltagare före och under mötet, vid behov.

Hur röstningar fungerar

Votech stöder både anonym och offentlig röstning.

Endast de med rösträtt kan rösta. Resultaten kommer att vara klara så snart omröstningen är stängd. Vi stöder olika rösträkningsmodeller. Vid behov, hjälper vi till att organisera omröstningen och stöder deltagarna.

×