Votech on markkinoiden helpoin
kokous- ja äänestysratkaisu

Votech on yrityksille, yhdistyksille ja muille organisaatioille kehitetty kokousratkaisu, joka mahdollistaa lähi, etä- ja hybridikokousten järjestämisen sekä niihin liittyvän lainmukaisen päätöksenteon toteuttamisen helposti,  lainmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Votech toimii yhdessä Microsoft Teams -kokousohjelman kanssa.

Ratkaisu tarjoaa organisaatiosi visuaalisen ilmeen mukaisen kokoussivun, ja helpoimman mahdollisen kokoukseen kirjautumisen.

Kokoukseen osallistuja saa selkeät ohjeet, joiden mukaan hän rekisteröityy ja tunnistautuu ensimmäisen kerran Votechiin. 

Se toimii ilman käyttäjätunnuksia ja salasanojaTunnistautuminen, osallistuminen, materiaaliaaleihin tutustuminen ja kokouksen äänestykset toimivat tietokoneen ja mobiililaitteen selaimella sekä syksyllä 2022 mobiili aplikaatiolla.

Tutustu Votechin eri versioihin ja valitse organisaatiollesi sopiva paketti.

 

Votech-kokousjärjestelmä mahdollistaa kokoukseen osallistumisen missä vain, miltä tahansa päätelaitteelta ilman teknisiä murheita.

Haluatko testata Votechia omassa organisaatiossasi?

Votech -ohjelmisto on NYT valmis! Voit testata sitä veloituksetta omassa organisaatiossasi. Kokeile Votech kokous- ja äänestysratkaisua maksutta 2 viikon ajanAktivoimme sinulle veloituksettoman kahden viikon testilisenssin. Järjestämme kokouksen järjestäjillesi  Teams – perehdytyksen, jonka avulla opitte nopeasti ratkaisun hallinnanKlikkaa viereistä nappia ja täytä yhteystietosi TÄSTÄ NYT!

 

Päättäjä, onko yhtiökokous tai vuosikokous tulossa?

Anna meidän auttaa!

Voit nopeuttaa ja sujuvoittaa kokoustasi sähköisen rekisteröitymisen ja  äänestysten avulla. Useat kokouksiin osallistujat ovat jo tottuneita siihen, että kokouspaikalle ei aina tarvitse matkustaa kymmeniä tai jopa satoja kilometrejä.

Etäosallistumismahdollisuus säästää aikaa, energiaa ja rahaa sekä takaa osallistujien terveysturvallisuuden, lainmukaisuus varmistuu myös  yksilöllisen tunnistautumisen avulla.

Hybridikokoukset ovat usein teknisesti haastavia toteuttaa.

Haasteet kasvavat, kun kokoukseen osallistuu kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia äänivaltaisia edustajia, joista osa osallistuu etänä ja tai  kokouspaikalla.

Osallistujien on pystyttävä seuraamaan kokousta ja osallistumaan siihen tasa-arvoisesti riippumatta fyysisestä sijainnistaan.

Äänentoiston, videokuvan ja yhteyden tulee toimia laadukkaasti ja keskeytyksettä. Verkkolähetyksen ohjaaminen on vaativaa, kun puhujat vaihtuvat. Hybridiäänestykset, äänten laskeminen ja tarkastus vaativat omat tekniikkansa.

Votech on toteuttanut viime vuosina yli 60  onnistunutta hybridi- ja etäkokousta  sekä lukuisia koulutuksia  asiakkailleen, joihin kuuluvat mm. Invesdor Oy, FIRA Oy, OAJ, Martat, Psoriasisliitto, Oceanwolt Oy, Netled Oy, Radioamatööriliitto, Vanhustyön keskusliitto, Suomen Säveltäjät,  Kokoomus, Keskusta ja RKP.

Votech-kokousratkaisu mahdollistaa kokoukseen osallistumisen missä vain ja miltä tahansa päätelaitteelta, ilman teknisiä murheita.

Miten etäkokoukset toteutetaan

Votechinkokoussivuston ulkoasu räätälöidään organisaatiosi visuaalisen ilmeen mukaiseksi.

Saat linkin kirjautumissivulle, josta pääset kokoukseen.

Kirjautuminen onnistuu helposti ilman käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Votech hyödyntää tähän pankkitunnistautumista tai sähköpostiin / kännykkään toimitettavaa 6 numeroista koodia. Äänivaltaiset osallistujat saavat kokoukseen puhe-, chat- ja äänestysoikeuden.

Henkilövaalit ja asiaäänestykset toteutetaan helposti etänä tai kokouspaikalla. Osallistujilla voi olla eri määrä ääniä ja valtakirjatkin toimivat.

Ääntenlasku on automaattista ja tulokset saadaan välittömästi kaikille näkyville.

Miten striimatut kokoukset toteutetaan

Halutessasi Votechin tiimi kuvaa ja striimaa kokouksen puolestasi. Kokouspaikkana toimii organisaatiosi kokoustila, valitsemasi muu tila tai yrityksemme studio Helsingissä.

Huolehdimme kokoustilaan kuvauskaluston, henkilöstön, tarvittavat ohjelmistot ja varanettiyhteyden. Lisäksi tarjoamme kokouksenne järjestäjille ja kokoukseen osallistuville tarvittaessa teknistä tukea ennen ja kokouksen aikana.

Miten äänestykset toteutetaan

Votech tukee sekä anonyymia että julkista äänestämistä.

Äänestämään pääsevät vain äänivaltaiset. Tulokset ovat valmiina välittömästi kun äänestys suljetaan. Tuemme erilaisia ääntenlaskumalleja. Autamme tarvittaessa äänestysten organisoinnissa ja osallistujien tukemisessa.

×