Votech on markkinoiden helppokäyttöisin kokous- ja äänestysjärjestelmä

Votech on yrityksille, yhdistyksille ja muille organisaatioille kehitetty kokousohjelmisto, joka mahdollistaa etä- ja hybridikokousten järjestämisen sekä niihin liittyvän lainmukaisen päätöksenteon toteuttamisen helposti ja turvallisesti.

Votech toimii yhdessä Microsoft Teams -kokousohjelman kanssa. 

Ohjelmisto sisältää myös kokoussivun, jonka voi toteuttaa organisaatiosi visuaalisen ilmeen mukaisesti.

Kun osallistuja lataa Votech-sovelluksen, rekisteröityy ja tunnistautuu siihen ensimmäisen kerran, hän voi tämän jälkeen osallistua samalla käyttäjätunnuksella mihin tahansa Votech-palvelua hyödyntävään kokoukseen ja sen äänestyksiin.

Tutustu ja valitse organisaatiollesi sopiva paketti.

Votech-kokousjärjestelmä mahdollistaa kokoukseen osallistumisen missä vain, miltä tahansa päätelaitteelta ilman teknisiä murheita.

Etäkokoukset
Kokoussivuston ulkoasu räätälöidään organisaatiosi visuaalisen ilmeen mukaan. Kokoukseen pääsy toimii salasanakirjautumisen, vahvan tunnistautumisen tai julkisen linkin kautta. Äänivaltaiset osallistujat saavat puhe-, chat- ja äänestysoikeuden. Henkilövaalit ja asiaäänestykset onnistuvat helposti etänä tai kokouspaikalla. Osallistujilla voi olla eri määrä ääniä. Ääntenlasku on automaattista ja tulokset saadaan välittömästi.
Striimaukset

Halutessasi kuvaamme ja striimaamme kokouksen puolestasi. Kokouspaikkana toimii organisaatiosi kokoustila, valitsemasi julkinen tila tai yrityksemme studio  Helsingin Herttoniemessä. Huolehdimme kokoustilaan kuvauskaluston, henkilöstön, tarvittavat ohjelmistot ja varanettiyhteyden. Lisäksi tarjoamme kokoukseen osallistuville tarvittaessa teknistä tukea kokouksen aikana.

Äänestykset

Votech tukee sekä anonyymia että julkista äänestämistä. Ohjelmisto tarjoaa tietoturvallisen sisäänkirjautumisen kokouksen äänivaltaisille osallistujalle sekä mahdollisuuden vahvaan tunnistautumiseen verkkopankkitunnuksilla. Näin varmistetaan, että äänestämään pääsevät oikeat henkilöt, ja että osallistujat voivat äänestää vain kerran.

Tästä ilmainen testilisenssi

Votech -ohjelmisto on nyt valmis! Kiinnostaako testata sitä omassa organisaatiossasi?

Pääset kokeilemaan palveluamme maksutta 2 viikon ajan. Aktivoimme sinulle veloituksettoman kahden viikon testilisenssin. Järjestämme myös lyhyen Teams – perehdytyksen, jonka avulla opit nopeasti ohjelmiston toiminnan. Klikkaa napista ja täytä yhteystietosi NYT!

Päättäjä, suunnitteletko hybridimallista yhtiökokousta tai vuosikokousta?

Nyt on hybridikokousten aika.

Osallistujat ovat tottuneita siihen, että kokouspaikalle ei enää tarvitse matkustaa kymmeniä tai jopa satoja kilometrejä. Etäosallistumismahdollisuus säästää aikaa, energiaa ja rahaa sekä takaa osallistujien turvallisuuden.

Hybridikokoukset ovat kuitenkin teknisesti haastavia toteuttaa.

Haasteet kasvavat, kun kokoukseen osallistuu kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia äänivaltaisia edustajia, joista osa osallistuu etänä ja osa on läsnä kokouspaikalla.

Osallistujien on pystyttävä seuraamaan kokousta ja osallistumaan siihen tasa-arvoisesti riippumatta fyysisestä sijainnistaan.

Äänentoiston, videokuvan ja Teams-yhteyden tulee toimia laadukkaasti ja keskeytyksettä. Verkkolähetyksen ohjaaminen on vaativaa, kun puhujat vaihtuvat. Hybridiäänestykset, äänten laskeminen ja tarkastus vaativat omat kommervenkkinsa.

Olemme toteuttaneet viime vuosina kymmeniä onnistuneita hybridi- ja etäkokouksia ja koulutuksia asiakkaillemme, joihin kuuluvat mm. Invesdor Oy, FIRA Oy, OAJ, Martat, Psoriasisliitto, Oceanwolt Oy, Netled Oy, Radioamatööriliitto, Vanhustyön keskusliitto, Suomen Säveltäjät ja Kokoomus.

×