Votech softa julkaistiin Arctic15 startup tapahtumassa

Votech oli mukana ensimmäistä kertaa Arctic15 -tapahtumassa Kaapelitehtaalla kesäkuun 7. ja 8. päivä. Mietimme jo keväällä tiimin kanssa missä voisimme julkaista softamme, ja ajattelin, että paras vaihtoehto on Arctic15. Olin jo päättänyt, että lähdemme mukaan tapahtumaan, koska Arctic15 on loistava paikka tavata potentiaalisia sijoittajia ja verkostoitua. Kenelle tahansa kovat kasvutavoitteet omaavalla stratupille lisärahoituksen hankkiminen on tärkeä tehtävä. Tätä varten Arctic15 -tyyppiset tapahtumat ovat juuri oikea paikka olla mukana. Startup passi ja/ tai demoständi antaa pääsyn kontaktoida sijoittajia Suomesta ja ulkomailta.

Arctic15 on huikea tapahtuma startupeille ja sijoittajille. Se on kooltaan paljon pienempi kun ympäri maailmaa tunnettu Slush, Arctic15 on timanttinen tapahtuma jossa startupit ja sijoittajat pääsevät kohtaamaan toisiaan ja käymään laadukkaita keskusteluita ympäri tapahtuma-aluetta, huolimatta siitä oletko deal room:ssa, sohvilla tai ulkona. Tapahtuma tarjoaa paljon myös erittäin hyviä kansainvälisiä puheenvuoroja ja ryhmäkeskusteluita.

Kun läksimme Arctic15 tapahtumaan, halusimme kohdata ihmisiä ja kertoa heille meidän ratkaisusta. Sen avulla mikä tahansa organisaatio tekee virallisten kokousten, kuten yhtiökokousten pyörittämisestä entistä vaivattomampaa ja nopeampaa.

Votech- Digitalize your AGM

Markkinnoiden helppokäyttöisin, ketterä ja luotettava kokous- ja äänestysjärjestelmä.

Votechin missio

Koko tiimimme teki todella paljon töitä viimeisen vuoden ajan. Tavoitteena saada Votech –ohjelmistopalvelu valmiiksi keväällä 2022. Samaan aikaan käynnistyi myös tehokas markkinointi ja myynti. Softaa pilotoitiin ensin useamman asiakkaan kanssa, ja ratkaisua käytettiin kymmenissä yhtiö- ja kevätkokouksissa vielä ennen virallista julkaisua. Yksi Votechin pitkäaikaisista asiakkaista Oceanvolt, jolla on yli 1000 osakkeenomistajaa järjesti yhtiökokouksen toukokuussa. Tässä hänen kommenttinsa:

”Kannustaisin olemaan yhteydessä teihin (Votechiin) tai muihin, jotka näitä toteuttaa. Minä en ole ainakaan itse löytänyt semmosta helppoa tapaa itse sitä hoitaa.”

Jussi Tuuri
CFO, Oceanvolt

Tästä pääset katsomaan videomuodossa talousjohtaja Jussi Tuurin kommentit.

Votech kokous- ja äänestyspalvelu on osoittautunut asiakkaidemme mukaan helppokäyttöiseksi ja toimivaksi. Arctic15 jälkeen, lauantaina 11.6.22 tiimillämme oli kolme eri kokoustoteutusta, jokainen eri kaupungissa. Isoimmassa näistä yli 1500 ihmistä äänesti puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien vaaleissa. Verkossa ilmeni hieman ongelmia ensimmäisen äänestyksen aikana, mutta ne saatiin korjattua. Myös eteenkin vanhimpien osallistujien halu saada henkilökohtaista tukea äänestykseen yllätti. Äänestys ja laskenta vei alussa 1,5h mutta toinen äänestys sujui jo 40 minuutissa kun osallistujat olivat tuttuja kanssa. Tämä alitti aiempien vuosien kokousten vastaavien äänestysten keston peräti 50 minuutilla. Kokonaisuudessaan asiakas oli tyytyväinen. Kahdessa muussa kokoustoteutuksessa kaikki sujui ongelmitta.

”Ohjelmistomme toimii sillä, missä tarvitaan helppokäyttöistä, verkkopohjaista kokous- ja äänestyspalvelua. Kehitämme parasta aikaa hybridimallista äänestysjärjestelmää, jossa osa voi äänestää helposti ja nopeasti omalla kännykällään ja ne, jotka tarvitsevat enemmän tukea äänestyspisteillä. Usein äänestyspisteille asennetaan tietokone, jossa henkilön tunnistaminen ja äänestys sujuu myös vanhemmilta henkilöitä, kun avustaja on vieressä ohjaamassa. Tämä hybridiäänestystoiminnallisuus on nyt kehityksessä, ja valmistuu syksyllä 2022.”

Rainer Leit, CTO + Co-Founder, Votech Oy

Ohjelmistopalvelun menestyksen taustalla on aina softan jatkuva, ripeä kehitys sekä reipas panostus markkinointiin ja myyntiin. Vaikka Votech on valmis, vahva panostus tuotekehitykseen jatkuu. Kehitys on aina ihmisten tekemää työtä, ja henkilöstökulut ovat iso kuluerä. Samoin on kansainvälistyminen, erityisesti markkinointi ja myynti. Tämä on juuri yksi syy miksi bootstrapping ei toimi ohjelmistoyrityksille, vaikka se olisi muuten ihanteellinen tilanne säästää kuluja. Alla kommentit Votech Oy:n toimitusjohtajalta.

”Nyt kun Votechin softa on julkaistu, lähdemme kansanvälistymään vauhdilla. Sitä varten julkistamme uuden rahoituskierroksen, missä kerräämme 2M€ osakepääomaa. Rahat käytetään kansainvälisen markkinoinnin ja myynnin panostuksiin sekä tuotekehitykseen.”

Jari Kaitera, CEO + Co-Founder, Votech Oy

Arctic15 -tapahtumassa laseerasimme softamme, ja julkistimme myös huipputarjouksen, jolla sinä ja organisaatiosi saatte Votech -ohjelmiston puoleen hintaan! Mikäli vuosi- tai yhtiökokous on kesällä tai syksyllä 2022 ajankohtainen, nyt kannattaa tilata Votech -vuosilisenssi -50% alennuksella.

Votech tarjoaa yrityksille sekä järjestöille kolmea eri pakettia, riippuen kokousten osallistujamäärästä ja vahvan tunnistautumisen tarpeesta. Toistaiseksi meillä suosituimmat paketit ovat Votech Pro minkä saa NYT hintaan VAIN 744€ +ALV vuodessa (norm. 1495€) ja Enterprise 1992€ +ALV vuodessa (norm. 3995€). Pro ja Enterprise -versioissa suurimmat erot ovat osallistujamäärässä. Pro versiossa voi olla 150 kokousosallistujaa, kun Enterprise versiossa 500. Lisäkäyttäjät +0,50€/kpl. Enterprise versioon kuuluu kattava tekninen tuki kokouksen järjestäjille ja osallistujille, myös illalla ja viikonloppuna, mikä toki helpottaa kokouksen järjestäjiä.

Pääset hyödyntämään tarjouksen suoraa tästä (huomioithan että Arctic15 -sivu on ainoastaan Englannin kielellä)

Mikäli tarvitse apua tilauksesi kanssa voitte laittaa meille viestiä sähköpostilla myynti@votech.fi tai soittamalla meille +358 10 508 1750.

Pari kuvaa Votechin tiiimistä vuoden 2022 Arctic15 tapahtumassa

×