Votechin tarina

Pandemian puhjettua vuonna 2020 perustajamme Rainer Leit ja Jari Kaitera saivat useita yhteydenottoja asiakkailta, jotka kaipasivat apua etäkokousten teknisessä toteutuksessa.

Poikkeusolojen aikana autoimme kymmeniä yrityksiä ja järjestöjä etä- ja hybridikokousten ja niihin liittyvien äänestysten toteuttamisessa. Asiakkaisiimme kuuluvat mm. Fira Oy, Invesdor, Oceanvolt, Netled, OAJ, Martat, Kokoomus ja Radioamatööriliitto. Asiakkaiden palautteista ja toiveista syntyi idea kehittää mahdollisimman helppokäyttöinen kotimainen järjestelmä etäkokousten ja äänestysten toteuttamiseen, sillä erityisesti hybridikooukset ovat tulleet jäädäkseen.

Tuotekehityksen tuloksena syntyi Votech.

Votech on Votech Oy:n kehittämä ohjelmistopalvelu etä- ja hybridikokousten sekä niihin liittyvien äänestysten toteuttamiseen.

Votech palvelee etä- ja hybridikokousten järjestäjiä myös avaimet käteen -mallilla. Jari Kaitera ja Rainer Leit perustivat Votechin vuonna 2021.

Tavoitteena oli tuoda markkinoille helppokäyttöinen etä- ja hybridikokousjärjestelmä, jollaista ei ollut vielä tarjolla.Perustajat ovat pandemia-aikana toteuttaneet lukuisia etä- ja hybridikokouksia Suomen johtaville yrityksille, liitoille ja järjestöille, ja samalla havainneet, kuinka hankalia etäkokousten järjestäminen on.

Syntyi halu kehittää asiakkaille parempi ratkaisu.

Votechin missio-
”Digitalize your AGM”​

Markkinnoiden helppokäyttöisin, ketterä ja luotettava kokous- ja äänestysjärjestelmä. Votechin kokous- ja äännestysjärjestelmä on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Se helppouttaa, nopeauttaa ja sujuvoittaa kokousta. Hyvä asiakaskokemus on meille kaiken A- ja O, ja haluamme olla pitkäaikainen kumppani.

Votechin visio

Votechin visio on olla markkinnoiden edistyksellisin ja helppokäyttöisin kokous- ja äänestyjärjestelmä. Toimimme ketterästi ja pysymme kehityksen kärjessä.

Votechin arvot

Luotettavuus

Ympäristövastuullisuus

Jatkuva kehittyminen – kaikessa tekemisessämme

Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan menestymisen mahdollistaminen

Ketteryys

Meidän Tiimi

Votechia ei olisi ilman Votech-tiimiä. Jokainen Votechlaisista on tehnyt hurjasti töitä softamme eteen tuotekehityksestä markkinointiin. Haluamme olla hauska ja rento, mutta ennen kaikkea työpaikka jossa jokaisen ideat ja ajatukset otetaan huomioon. Yhteistyö vie ylöspäin!Jari Kaitera

Toimitusjohtaja

-The Enabler
Votechissa Jari vastaa yrityksen operatiivisestatoimminnasta, työskentelee tiiviisti asiakkaiden kanssa sekä hoitaa sijoittajasuhteita. Jarin ammatillisetkiinnostuksen kohteet ovat kasvustrategia, B2B softat ja yritysten hallinnointi- ja ohjausjärjestelmät.‍
Mutta mitä Jari sitten tykkää tehdä vapaa-ajalla?
Matkustelu, audiokirjat sekä hyvä ruokaja viini kuuluvat Jarin Supervoima:
diilien klousaus ja kasvun luominen.


Rainer Leit

CTO I Arkkitehti

-The Hero
Rainer on Votechin pääarkkitehti ja ongelmanratkaisija. Ei ole olemassa ongelmaa, suurta tai pientä, jota Rainer ei ratkaisisi.
Rainerin ammatilliset kiinnostuksen kohteet ovat käyttäjäkokemuksessa ja kaikessa siihen liittyvässä, oli se sitten UX design tai erilaiset tutkimukset aiheeseen liittyen. Kuinka jatkuvasti parantaa käyttäjäkokemusta?
Supervoima:
Ongelmanratkaisu.
Noh, ehkä sillanrakentaminen ja suunnittelu ei onnistuisi. Ainakaan vielä!

Mika Nikkilä

Kehitysjohtaja

-The Brains
Votechissa Mika on keskittynyt liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakaspalveluun. Hänen ammatilliset kiinnostuksen kohteet yhdistyvät syvempään ja laajempaan liiketoiminnan ymmärrykseen joka tähtää koko ajan korkeammalle ja palvelee asiakkaita asenteella ja laadukkaasti.
Mitä Mika sitten tekee kaiken tämän kehitystyön ulkopuolella?
Vapaa-aikansa Mika viettää perheen ja ystävien kanssa, kuntosalilla,lenkkeilee, matkustaa, käy elokuvissa ja kuuntelee musiikkia.
Supervoima:
valtava määrä bisnesstietoa ja jano oppia uutta

Elar Saks

Ohjelmistokehittäjä

-The Code
Elar toimii Votechissa Full-Stack devinä ja kehittää Votechin äänestysjärjestelmää. Elarin päivät kuluu interaktiivisen käyttöliittymän kehittämisessä sekä erilaisten integraatioiden ja tietokantojen parissa.
Ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu laaja osaaminen koodauksessa; front-end, back-end, tietokannat. More the merrier!
Elarin vahvuus on kokonaisuuksien hallitseminen ja näkeminen ja hänen tavoite onkin olla jonakin päivänä arkkitehti.
Vapaa-aikansa Elar viettää mieluusti samojen asioiden parissa kuin työaikana. Voisi jopa sanoa että Elarin työ on hänen elämäntapa.
Satunnaisesti hän lenkkeilee tai käy salilla.
Supervoima:
Muuttaa kahvi koodiksi

Miia Hiltunen

Markkinointijohtaja I Head of People

-The Heart
Miian tonttiin Votechissa kuuluu markkinointi ja HR.Toimiva tiimi ja siihen liittyvä henkilöstön hyvinvointi on Miialle erityisen tärkeitä aiheita niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin. Jaksaminen ja burnoutin varhainen tunnistaminen laittaa Miian tuntosarvet pystyyn.Tämän lisäksi Miian ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu digimarkkinointi (yli 15 vuoden työkokemuksella!) ja jos Miia voisi nimetä yhden alan guruista olisi se Neil Patel. Kaiken työn vastapainoksi Miia viettää mieluiten vapaa-aikansa lastensa kanssa. Unohtamatta kuitenkaan matkustelua, erityisesti maihin joista löytyy palmuja ja lämpöä.
Supervoima:
Miian supervoima löytyy keittiöstä missä hän taikoo herkullisia aterioita ja leipomuksia perheelleen ja ystävilleen.

Riikka Ikonen

Asiakkuusjohtaja

-The Deal
Riikka vastaa Votechissa myynnistä huolehtien asiakkaille juuri ne parhaimmat ratkaisut jokaisen eri tarpeet ymmärtäen. Riikan ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiin lukeutuu jatkuva oppiminen ja syvempi ymmärrys eri liikentoimintamalleista, kulttuureista sekä asiakaslähtöisyys.
Vapaa-aikansa Riikka viettää matkustellen ja ystävien kanssa.
Supervoima:
Nähdä suurempi kokonaisuus ja ymmärtää asiakkaan tarpeet.

Axel Kaaro

Kehitysasiantuntija

-The Analyst
Axel toimii kehitysasiantuntijana Votechissa ja opiskelee samalla rahoitusta Hankenissa. Axelin kiinnostuksen kohteet ovat teknologia, analyysit ja rahoitus. Kun aikaa jää, Axel tykkää lasketella, pelata videopelejä ja nauttia luonnosta.
Supervoima:
Ongelmien havaitseminen jo ennenkuin niistä syntyy varsinaisia ongelmia.

Vilma Valtonen

Projektipäällikkö

-The Explorer
Vilma työskentelee Votechissa konsulttina oman yrityksensä verkkokaupan ohella. Tech-taustaisen Vilman ammatilliset vahvuudet ovat markkinointi, teknologia sekä data ja sen hyödyntäminen kasvuun (ei mutuun perustuvia päätöksiä!) Vapaalla ajalla Vilma tykkää urheilla, matkustella ja viettää tuntikausia Pinterestissä. Supervoima:
Liiketoiminnan skaalaaminen (ja memet!)

Sinä?

-The Magic

Rekrytoimme jatkuvasti.
Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen meille osoitteeseen rekry@votech.fi
×